Sista April

Vaknade för en timme sen.. sitter och funderar på om jag ska orka ta mig till willys ikväll innan jobbet.. måste ju handla så jag kan göra tårtan.. eller om jag tar det imorgon.. mår illa nu.. druckit tre koppar kaffe bara sen jag vakna.. kanske måste försöka få i mig lite mat, men har så svårt att äta när jag nyss vaknat..

Får se hur det blir på lördag om jag kanske åker till Rättvik.. Ali ville att jag skulle komma eftersom jag är ledig, men om jag åker vill jag ju gå på marknaden och ingen jag känner ska dit..vill ju inte gå själv. Får se hur det blir..
Han kommer ju ändå hem på söndag..

Idag e det sista April.. kommer inte göra nå speciellt eftersom jag jobbar..
kom ihåg när man var yngre och alltid firade.. ofta bakfull på födelsedagen när släkten kom.. nu vet jag bättre, och dricker mig inte full på sista april! Eller nån annan dag om jag vet att jag ska träffa släkten dagen efter:)

Nee.. undra om jag ska försöka komma igång och göra något annars kommer jag vara seg resten av natten!

Stackars mina bebisar.. kommer vara rädd ikväll/natt om det smäller mycket.. :(




Tigra
Ve
Leah




//Nilla


Günaydin//Iyi Geceler!

Godmorgon Till er och Godnatt till mig:)

Nyss kommit hem från ännu en lugn natt, usch vad tråkigt det är när det är så där lungt, jag som älskar att prata får sitta tyst:( inte bra.. tur att man kan ringa och väcka folk:) oftast Ali som får uttstå det men inatt ringde jag Frida istället:D sen ringde jag och dryga med receptionisten på grannhotellet! hehe.

Nee nu blir det sängen!

Ha en bra dag.. ser ut att bli soligt här i lilla Gävle:)


Natti natti
//Nilla



Emlan!

Här finns ett Youtubeklipp på lilla Emelie när dom gör ett Grease uppträdande!
Emeile är hon som spelar Sandy!

http://www.youtube.com/watch?v=oKtYPulAmqc


Det är sånt här hon sysslar med nere i Spanien!:)


//Nilla

Om ca 3 timmar!

Börjar jag jobba igen.. sov till typ 16.00.. katterna var tyst så det gick lätt att sova.. dom hade därimot väckt ali hela natten hehe:) Bättre att dom väcker han istället för mig:)

Kom nyss hem från stan, har varit och lämnat tillbaka leggingsen jag köpte på cubus och köpte ett par mörka från gina tricot istället..
Var förbi jobbet en snabbis också.. kan inte hålla mig borta därifrån:) hehe jag älskar mitt jobb.. är där lika mycket när jag är ledig:D men jag trivs ju med mina arbetskamrater:D

Nu jobbar jag inatt och imorgon natt.. får försöka att inte sova för länge på fredag morgon eftersom jag fyller år och har lovat mamma att bjuda på tårta! Blir en bananza:D dom e sååå goda!

Jävlar om inte Ali har med sig en fin present till mig när han kommer hem på söndag! :)


Nu blir det ett bad så jag piggnar till lite mer innan jag ska iväg!!


Ha en bra natt ni andra med som får sova:D


//Nilla


Natten

har gått bra.. var en lugn natt som tur va efter som jag var så jävla trött.. men lyckades hålla mig vaken iallafall..
Nu är jag nyvaken, pigg & redo för en ny natt, får med mig en lärling nästa vecka tre nätter:D Alltid kul med sällskap!

Ali stack vid 13-tiden idag.. Nu får jag inte se han förrän Söndag! Får jag ju sova i lugn och ro på dagarna iallafall:D

Nu ska jag slänga i nåt i magen och duscha!

LAter!!

//Nilla

Powernap!

Yes.. har nyss vaknat efter en 2 timmars powernap.. skulle behöva mer.. men det gick inte.. hoppas jag klara natten bara..

Sitter och dricker fruktsoppa nu och äter äggmackor!
Börjar jobba om några timmar!

Så ha en bra kväll/natt allihopa!
Själv ska jag umgås lite med karln innan jag går!


/Nilla

Mammas!

Katter!


Niccolina




Zafira!


bus katterna nummer ett!

Dryga som få ;)
Eller hur mami?


//Nilla

Msn!

Sitter på msn nu och pratar med syrran, Fick na att gå ner och låna en mic:) inge kul att prata när inte jag hör henne..så hon gick ner och fick en av dom som jobbar på hotellet där hon bor:) så nu sitter vi och snattrar lite:D
Hon tycker det e kul att läsa vad jag och alis syster skriver med varann.. blandat med engelska och turkiska.. och engelskan är ju inte den bästa från hennes sida och turkiskan inte alls bra från min sida:) så det ser nog ganska roligt ut.. :( men vi förstår varann och det är ju huvudsaken:) Eller hur? :)

Enligt Jennifer har jag förstört hennes dag hehe för att hon inte kom i väg till stranden idag:P  inte mitt fel att hon hellre pratar med storasyster:D
Kommer ju knappt prata nå med henne nu på en vecka eftersom hennes mamma kommer imorgon, så dom kommer väl hänga på stranden hela dagarna:( usch jag vill oxå åka nu.. två av mina jobbar kompisar åker nu den 9 maj.. skulle ha åkt med dom egentligen.. men eftersom vi behöver spara pengar för att kunna vara borta länge sen så tog jag Emmas nattvecka istället när dom e borta  så jag tjänar lite para:) Kan behövas nu..

Ska med mamma till sjukhuset snart.. sen ska jag förbi cubus och köpa dom fina mörka jeans leggingsen jag vill ha:D


Kommer knappt se ali nåt heller nu resten av veckan.. hinner väl se han en sväng ikväll innan jag går till jobbet.. sen en sväng imorgon.. då på eftermiddagen åker han till Rättvik och ska jobba fram till söndag..så han är borta på min födelsedag:(

Sen åker han nästa gång den 5 Juni och blir borta till 15 Augusti.:(  så då är det jag som får åka dit när jag är ledig och tälta i vårat fina tält:D


Nej nu ska jag fortsätta prata med syrran sen ska jag klä på mig och sticka iväg!



//Nilla



Trött..

är vad jag är nu.. försökte hålla mig vaken så länge jag kunde inatt eftersom jag avbryter min sjukskrivning idag och ska in och jobba 2-3nätter, sen var jag ju vaken ifall Frida behövde hjälp med nåt:) men hon klara sig nog eftersom hon bara ringde en gång vid tolv:D

Måste försöka sova en stund till sen på eftermiddagen.. kunde inte sova längre nu för båda mina tjejer löper:( så ni kan ju tänka er hur det låter här hemma! verkar inte som deras p-piller hjälper så bra längre..:S Tur att dom ska kastreras i juni innan dom flyttar, annars skulle det inte va så kul för Jossan som ska ha dom:D


Igår var jag på stan med mamma en sväng, skitläskigt när vi skulle ta ut pengar.. helt plötsligt blev det bara svart för ögonen och innan jag visste ordet av det satt jag på trottoarkanten på andra sidan vägen.. var alldeles kallsvettig och yr, enligt mamma likblek..:( Satt där en bra stund medans mamma gick och köpte vatten och energitabletter åt mig.. efter ett tag vart det bättre.. men usch vad läskigt det va.. måste ha berott på att jag inte hade ätit något eller som Maria tror att det kanske är för att jag inte äter citadonen mer.. hon blev tydligen så där när hon sluta med den..


Försökte hitta ett par skor som jag kunde få som födelsedagspresent av mamma, men alla påminner ju om såna jag redan har, så det blev jeans leggings också köpte jag en vit Tunika till dom.. :)

Skulle vilja ha ett par mörka jeansleggings med från cubus.. Får se om dom finns kvar när jag har råd att köpa dom!


Om typ en månad dissar bästa Bettan & Hennes karl Örebro och flyttar hem till Gävle!
Ska bli skönt att få hem henne så man kan träffa henne när man vill:D Längtar ju efter henne!!
Ni får ta en sväng till Alanya i September:)

Älskar dig gumman!



Får se om lillskruttan Emelie kommer hem på nån snabbvisit i sommar med.. Hon har ju varit borta i Spanien nu sen Januari så jag tycker det e dags att hon visar sig här hemma!
Hon blev lite putt när jag sa att jag slulle flytta till Turkiet.. för när jag drar är ju hon troligen hemma..
Men hon ska inte säga nåt som under de senaste åren  har varit hemma i Sverige kanske 5 månader sammanlagt.. om ens det! :):)
Hoppas vi hinner ses innan jag åker iaf!
LoveU!





//Nilla

Saknar...

Alis familj..:( 4 månader kvar innan jag får träffa dom igen.. känns som en evighet.. sen när jag är där kommer jag sakna min familj..speciellt mamma.. kommer bli ovant att inte kunna prata med henne 10 ggr om dagen.. som vi gör nu typ.. hehe men tur att det finns msn:D och cam!


Vill åka nu.. men måste ju stanna hemma och jobba så vi har nå pengar när vi kommer dit!!

men snart så... om jag slutar tänka på det går det nog snabbare:)

//Nilla


Tidig kväll!

Var som sagt förbi jobbet igår och käka med Frida! kom hem runt sex halv sju nångång.. blev lite chockad över att Ali va hemma.. han brukar ju vara borta till nio tio minst! Så datorn var upptagen hela kvällen, som vanligt när han är hemma!

Nu har jag nyss vaknat.. har bitit sönder min läpp inatt så jag har fläskis! skitsnyggt!
Ska ner på stan med mamma snart och välja ut en födelsedagspresent! men vet ju redan vad jag vill ha så det blir lätt!


Maria! Jag äter pizza med dig när vi ses;) haha

nu ska jag dricka mitt kaffe och ta en cigg!


Hörs senare!

//Nilla


Tigra



Leah!

Mat!

Blev inge stan med Diddi idag.. ska dra och köpa en stor pizza och gå förbi jobbet och äta och hålla Frida sällskap nu! Vet ju hur tråkigt det är att vara själv! Och jag har ju inge bättre för mig!


Hörs!!


//Nilla

Mamma!

Vill ju så gärna vara med  här på bloggen;) så här får ni henne!



Mamma i Marmaris!




Mamma och jag i Rättvik förra sommaren!





Mamma och jag.. kommer ej ihåg när det är taget!



Så mami.. är du nöjd nu? ;)

Älskar dig!! Du är världens bästa!

Så skönt att du och ali har bra kontakt! Han äslkar dig lika mycket som jag!



//Nilla

Godmorgon!

Sitter Här med morgon kaffet och morgon ciggen! Termometern visar på 15 grader...Hoppas den ökar lite innan jag ska följa med Diddi ner på stan och köpa en våroverall till lill plutten Josef!  Lillplutten blir 2 månader idag:) såå sööt..

Gårdagen spenderade jag med Diddi och Josef som bestod av promenad, handling, max och mys.
Vill också ha en liten när man ser han.. älskar bebisar!
Han va lite kinkig igår då han är förkyld så jag fick gå och bära omkring på han inne på willys så Diddi kunde handla det hon skulle, gissa om jag var trött när jag kom hem.. Får ju egentligen inte bära och anstränga mig så länge magen gör ont och är uppsvullen..

Här kommer lite bilder från gårdagen!








Är såå kär i den lilla!! :)

Hoppas på en egen snart:D

Men det kommer när det kommer.. först ska vi ju klara av flytten och se hur allt funkar innan vi börjar tänka på smått.. Får nöja mig med Josef och Alis syskonbarn Hüseyin & Deniz så länge:)







4 Månader kvar innan jag får träffa de här små busungarna igen! :) -LÄNGTAR-

//Nilla

Bästaste grannen:D

Eller ja.. hon är inte min granne mer..:( eftersom hon flyttade till stockholm för snart 2 månader sen..:( -Sakna-..

Inte nog med att hon flyttade så tog hon med sig min lilla prins:( Easy.. saknar han sååå  mycket.. han vet alla mina hemlisar:D han var bra att prata med när man gick promenader för han svarar inte, ger inga åsikter, och håller allt hemligt:D skvallrar inte för nån.. :) kollar bara så där medlidande på en, så han visar att han förstår:P

Självklart saknar jag majsan oxå.. hon har ju funnits där för mig när jag har haft mina dåliga perioder och dagar.. (självklart har hon funnits med när jag har haft bra dagar & perioder med:)) )
och hon var inte sen med att slänga upp kommentarer och åsikter:) och det uppskattade jag ju ibland:) var så skönt att ha nån att bolla tankar och funderingar med på bara några meters avstånd.. nu fåår vi ta det på telefon men det är ju inte samma sak..

Är glad för hennes skull nu när det börjar ordna sig för henne i storstaden, förutom jobbfronten då.. men det ordnar sig nog snart det med:D

Hon hade ju en dålig period när hon flyttade ner, med ett svin till ex mm. men nu har hon hittat en karl som verkar vara normal iaf.. till en viss del :P
hehe huvudsaken att hon mår bra och att inte svinet lyckades knäcka henne totalt.. hade jag varit med om det hade jag blivit helt jävla knäckt.. inte lyckats komma upp så bra som henne.. men hon är stark min prinsessa!!

Vill bara ha henne här med mig..:( saknar våra kaffe stunder:(

Men hon kommer ju hem den 8de så då får jag täffa henne en stund:D
Hon var så gullig när jag låg på sjukhuset.. jag skulle ha åkt till henne den lördagen, men eftersom jag inte kunde så kom hon hit och hälsa på.. det värmde mycket..


slänger upp en bild på den underbara Maria!
Världens bästa!






I just love her:D


Och här är min prins:D lyssnaren i gott och ont!







Later//Nilla






Günaydin!

klockan e snart halv tolv och jag har nyss klivit upp... fan man blir ju så trött av sig när man är sjukskriven och äter tabletter.. men försöker att inte äta tabletterna så mycket, man blir ju så snurrig av dom.. Så nu tar jag dom bara när jag har riktigt ont.. så det blir inte så mycket eftersom smärtan avtar mer och mer.. sen tycker ju inte lilla Maria om att jag äter dom där tabletterna av vissa anledningar..:)

För er som inte vet så är jag sjukskriven för att jag gjorde en titthålsoperation och tog bort en stor cysta och en del av äggstocken på långfredagen.. jobbade igen fredagen efter men det gick inte så bra då jag inte orkade stå upp mer än några minuter, så fick åka upp i söndags igen för att det gjorde så jävla ont, då hade jag en blödning i bukväggen så jag är väldigt uppsvullen, ser inte ut som min mage längre:( så nu är jag sjukskriven till 3 maj och efter det går jag på nattveckan! längtar faktiskt till jobbet.. så tråkigt att gå hemma.. men men.. :)




Så här ser min mage ut nu:( usch.. hoppas ärren läker snart så jag kan börja sola och träna inför alanya i augusti:)
Vill ju inte komma dit som en blekfiis



Blir ett till inlägg lite senare om min lilla skrutta som flyttat ifrån mig till storstaden!

//Nilla


My sweet sister!

Här är min syster Jennifer som är nere i Alanya just nu:) om ni träffar henne så var snäll:D
Annars får ni med mig och Ali att göra;)

nedå..hon klarar sig nog bra:D


-selam-!

hmm... ja som ni märker är jag ny på sånt här.. vet egentligen inte varför jag skaffade en blogg när jag inte vet vad jag ska skriva..är så dålig på att uttrycka mig själv:S

men gör ett försök..
Mitt namn är Pernilla även kallad Nilla. Bor i gävle med min sambo/fästman sen över 3 år tillbaka och mina två katter. jobbar inom hotellbranchen och trivs bra.

I augusti lämnar vi Gävle och drar mot varmare grader i Alanya och till Sambons familj, tänkte att vi skulle testa på att bo där några månader och se hur vi trivs.. säger upp lägenheten här och katterna kommer bo hos en gullig jobbarkompis till mig:)

Trivs vi bra där kommer vi troligen flytta dit och åka till sverige nån gång ibland så jag får träffa min familj:)

Syrran min är där nere nu och ska stanna så länge hon kan.. just nu njuter hon nog av tillvaron och värmen.. men kanske dags att gå ut och ragga jobb snart gumman:P så du är där när vi kommer!


jaja..det var lite om mig än så länge.. återkommer när jag har nåt vettigt att skriva:)


Iyi Aksamlar!

//Nilla




Seni Seviyorum Hayatim!




Alim Seni Cok Ama Cok Seviyorum!<3

RSS 2.0